TÍtol


descargar 112.82 Kb.
títuloTÍtol
página1/6
fecha de publicación02.07.2016
tamaño112.82 Kb.
tipoDocumentos
l.exam-10.com > Ley > Documentos
  1   2   3   4   5   6Espectacles participants- Teatre del Raval

TÍTOL


M.I.E.R.D.A.: Mientras Intento Escenas Y Recuerdos De Amor

CIA

VOLANTEATRE

AUTOR

Nathalia Paolini

INTÈRPRETS

Jèssica Casal, Noèlia Lleixà, Silvia de la Rosa, Cecília Ràfols, Martín Brassesco, Damià Domènech, Sergio Martinez, Elizabeth Urbina, Gerard Montané i Nathalia Paolini

DIRECCIÓ

Nathalia Paolini i Sergio Naranjo

IDIOMA/DURADA

Castellà / 1 hora 30 minuts

DATES

6 d’octubre a les 21h

SINOPSI

El text d'aquesta obra, escrit entre Veneçuela i Catalunya, ens parla d'un món on les relacions humanes, d'amor, amistat, família, etc. no escapen als fets, ideals, conductes i visions de la vida que han marcat i marquen la nostra quotidianitat. Què passaria si un bon dia tot el teu món s'ensorra?... Ha arribat l'hora de caure, aixecar-se i seguir endavant.

El títol de l'obra, vol reflexionar, irònicament, sobre l'analogia amor - merda, atenent a l'expressió quotidiana i col·loquial en què solem dir que estem tocant fons. Anar-se'n o enviar a un altre a la merda és una cosa que fem quan ja no podem més.

Fent ús de la tragicomèdia, el text i la posada en escena pretenen col·locar l'espectador en el centre de la seva pròpia existència, mobilitzant les seves pròpies experiències, això que calla o que crida, els moments de tempesta que afortunadament són passatgers, les els dolors plorats i les alegries rigudes. La fragilitat i la necessitat de relacionar-nos, de sentir-nos estimats, acceptats i compresos. De tenir un lloc en el món.

LA COMPANYIA DIU

Volanteatre és una companyia que va néixer a inicis del 2013, conformada en la seva base per Nathalia Paolini, Jéssica Casal i Noèlia Lleixà. Busquem fer un teatre on la imaginació, l'espontaneïtat i l'originalitat de les propostes promogui la creació i difusió d'espectacles escènics amb contingut social, multicultural i inclusiu. Dins dels nostres principals valors es troben les propostes dramatúrgiques originals i l'intercanvi amb professionals en el camp de les arts: dissenyadors, vestuaristes, escenògrafs, intèrprets, músics, directors, etc que com nosaltres busquen obrir-se camí en l'àmbit creatiu professional.

El muntatge i posada en escena de “M.I.E.R.D.A” s'inscriu dins de aquesta visió que propugnem, afavorint l'intercanvi cultural entre talents provinents d'Espanya i Llatinoamèrica. Aquesta unió de diverses visions del món, enriqueix en gran mesura la proposta que es nodreix de les experiències de tots i cadascun dels involucrats en el projecte, abordant el treball creatiu com una unió en la qual tots podem créixer de manera conjunta, alimentant mútuament des de les nostres respectives àrees d'acció.

Aquest projecte, va començar a veure llum al febrer de 2013, quan és elegit com a finalista per participar en la primera edició del TALENT MADRID, un concurs que agrupava a joves creadors de les arts escèniques, presentant una versió de vuit minuts en els Teatres del Canal de Madrid. Un any després, s'estrena al Teatre Kaddish del Prat, després d'una reeixida campanya de crowfunding mitjançant la plataforma Verkami que va fer possible la producció del muntatge. A més, hem comptat amb residències d'assajos en centres creatius com La Nau Ivanow i al Centre Cívic Parc Sandaru, on l'any passat (2013) resultem guanyadors de la III edició del cicle Mostra't amb el nostre anterior muntatge "Necro-Lògica".
  1   2   3   4   5   6

Añadir el documento a tu blog o sitio web

similar:

TÍtol iconTÍtol

TÍtol iconTÍtol


© 2015
contactos
l.exam-10.com