TÍtol


descargar 182.67 Kb.
títuloTÍtol
página1/11
fecha de publicación10.07.2015
tamaño182.67 Kb.
tipoDocumentos
l.exam-10.com > Documentos > Documentos
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11Del 4 de novembre al 7 de desembre del 2008 al TEATRE DEL RAVAL

La Mostra de Teatre de Barcelona és un projecte de promoció i difusió artística que s’inicià l’any 1996, creat per Empar López i organitzat per Artípolis. Durant tots aquests anys de vida, la Mostra s’ha consolidat com una plataforma indiscutible que ha impulsat a actors, autors i directors, facilitant així la seva promoció dins del panorama teatral del nostre país.
La 13ª edició incorpora importants novetats: en primer lloc s’estableix el Teatre del Raval com a seu única de representació dels quinze projectes seleccionats d’entre els aproximadament cent vint que s’han proposat, i que també acollirà l’obra guanyadora dintre de la seva programació estable. La segona novetat és que enguany s’inclou una gira per diferents teatres de Catalunya de les obres guanyadores del certamen. D’aquesta manera la Mostra de Teatre continua amb la seva línia de creixement que la caracteritza.
La Mostra és el referent indiscutible per a qualsevol companyia que vulgui projectar-se professionalment ja que defensa a ultrança els espectacles de creació pròpia, que són l’essència del teatre. En l’actualitat l’MTB s’ha convertit en un dels esdeveniments culturals més esperats a la ciutat, tant pels professionals com pel públic en general. En cada edició la Mostra posa de manifest el gran moment del teatre de creació a Catalunya, cosa que es reflexa en el gran nombre de projectes que opten a ser seleccionats, que superen la centena any rera any. Des d’Artípolis seguirem lluitant per aconseguir un lloc rellevant per aquest teatre indefens i de pocs recursos.
Les representacions que s’hi ofereixen obtenen un elevat tant per cent d’ocupació, i tots els actes de la Mostra són seguits amb gran interès pels mitjans de comunicació de la ciutat, que en cada edició es fan ressò del seu dia a dia. Mitjans de tant prestigi com El Periódico, 20 Minutos, Catalunya Ràdio, El Triangle, Teatre BCN, Com Ràdio, Revista Artez i BTV - Barcelona Televisió, fan un seguiment puntual del decurs de la Mostra, en la seva condició de patrocinadors i col·laboradors oficials.
També tenim el recolzament de la totalitat de les Institucions de Govern catalanes (Generalitat de Catalunya, Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona i Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona-ODA) i altres entitats com l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya.
Preu de l’entrada: 5 euros cada espectacle www.mostradeteatredebarcelona.com

Espectacles participants


TÍTOL


EL CORONEL OCELL

CIA

AZZO TEATRE

AUTOR

Hristo Boytchev

INTÈRPRETS

Dusan Tomic, Abel Coll, Miriam Escurriola, Guillem Motos, Ignasi Guasch, Arnau Marín, Antonio Luengo

DIRECCIÓ

Martí Torras Mayneris

TEATRE

Teatre del Raval

DATES

4 i 5 de novembre a les 21h


SINOPSI
En un petit centre psiquiàtric situat en un antic monestir i perdut en un racó qualsevol de les muntanyes dels Balcans, sis pacients i un doctor sobreviuen aïllats del món, mig morts de fred i de fam. El seu únic lligam amb la realitat és un petit televisor sense so. Un dels interns, que és sord, la subtitula cada vespre a l’hora de les notícies. Una nit, l’ONU deixa caure, per error, ajuda humanitària i uniformes militars i aleshores tot canvia…DADES D’INTERÈS
El coronel ocell, del dramaturg búlgar Hristo BOYTCHEV, va ser la revelació el juliol de 1999 del Festival d’Avinyó amb un gran èxit de crítica i públic. Es tracta de la cinquena obra (Aquella cosa, Hospital regional, L’home subterrani, i La darrera estació) d’un autor pràcticament desconegut entre nosaltres, que tracta de les paradoxes de la guerra des d’una perspectiva refrescant i sorprenent.
Azzo teatre ja va participar fa dos edicions a la Mostra de Teatre de Barcelona amb un text del seu director; AUTORETRAT TRES, que va resultar ser premiat amb el premi al millor actor, Albert Mora.
Dos anys més tard ens proposem abordar aquest text. Partint del treball d’un taller de Direcció, equivalent a l’antiga tesina amb la que acaba els seus estudis d’Art Dramàtic a l’Institut del teatre, Martí Torras Mayneris ha reunit un nodrit grup de joves actors, actrius i equip tècnic per convertir en espectacle professional el taller que es va estrenar el març al Teatre Estudi de l’Institut del Teatre.
Azzo teatre sorgeix de la inquietud de diversos ex-alumnes de l’Institut del Teatre, que han treballat professionalment de manera regular en el panorama teatral català aquests últims anys.

  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11

Añadir el documento a tu blog o sitio web

similar:

TÍtol iconTÍtol

TÍtol iconTÍtol


© 2015
contactos
l.exam-10.com