TÍtol


descargar 142.07 Kb.
títuloTÍtol
página1/8
fecha de publicación29.07.2016
tamaño142.07 Kb.
tipoDocumentos
l.exam-10.com > Documentos > Documentos
  1   2   3   4   5   6   7   8Espectacles participants- Teatre del Raval


TÍTOL


PELL DE PORC

CIA

BROU D’ARTS

AUTOR

IMANOL FERNANDEZ

INTÈRPRETS

SERGI AMAT, DANI CODINA, IMANOL FERNÁNDEZ

DIRECCIÓ

SERGI AMAT

IDIOMA/DURADA

CATALÀ / 1 HORA

DATES

5 d’octubre a les 21h


SINOPSI
És la historia de tres germans en hores baixes, que asfixiats per un deute amb un mafiós de mala reputació, decideixen segrestar un home per així cobrar-ne un suculent rescat. La casa on es van criar i concretament unes velles golfes seran la seva base d’operacions. Una càmera de vídeo col·locada a l’habitació de la mare, un monitor i un cable RCA comprat al pakistanès de la cantonada, seran l’únic enllaç entre el públic, els segrestadors i el segrestat. I el que aparentment havia de ser fàcil i ràpid es comença a complicar cada cop més i un pla que en un principi semblava sòlid i efectiu, esdevé fràgil i ple d’escletxes.LA COMPANYIA DIU
PELL DE PORC és una obra de lladres: una obra de gent del teatre que vol agafar algunes coses del món del cinema. Una història intensa, amb un llenguatge directe i visceral. Un thriller teatral amb tocs de comèdia negre. Amb Pell de Porc, Brou d’Arts tracta de fer un exercici teatral intens i directe, articulat per un llenguatge espontani que pugui recordar al de la mateixa vida.
LA COMPANYIA: BROU D'ARTS ESCÈNIQUES
Brou d’arts és una entitat cívica i cultural de caire artístic ubicada a Sabadell, amb aspectes pedagògics, instructius i de lleure, de recerca i de creació en l’àmbit de les arts escèniques.
L’objectiu de l’associació és col·laborar en la construcció d’una societat culturalment més rica, més oberta i més lliure; més tolerant i més respectuosa; més justa i més solidaria; cercant millorar l’harmonia entre els humans fomentant l’educació integral de les persones que participen de les nostres activitats.
L’entitat Brou d’arts la formen un equip de professionals dins dels diversos camps de les arts escèniques. Els avala una àmplia trajectòria de treball de més de 20 anys. Molts d’ells compaginen el teatre professional amb la docència de les arts escèniques. Dintre de l’entitat hi ha l’espai anomenat Laboratori, des d’on s’impulsa la creació i producció d’espectacles. Pell de Porc neix de la fusió d’un dels seus cofundadors, l’actor i director Sergi Amat i dos dels seus col·laboradors habituals, l’actor Dani Codina i el jove escriptor Imanol Fernández.


LINK A TEASER:

https://www.youtube.com/watch?v=eUR_dISu4Z0
  1   2   3   4   5   6   7   8

Añadir el documento a tu blog o sitio web

similar:

TÍtol iconTÍtol

TÍtol iconTÍtol


© 2015
contactos
l.exam-10.com